Nieuws
The Witcher 3

Gemodificeerde Switch draait The Witcher 3 op 60fps

Met een aantal haken en ogen

Geschreven door Jacco Peek op
YouTuber Modern Vintage Gamer laat in een video zien dat The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition op de Nintendo Switch 60 frames per seconde kan halen.

In de video legt hij uit dat de Switch-versie volgens modders eigenlijk een port van de pc-versie is. Door een patch-bestand te kopiëren, krijgen spelers toegang tot alle pc-opties om de game te tweaken. Zo zijn er effecten die de game beter laten ogen, zoals verscherping en scherptediepte.

Ook is het mogelijk om de dynamische resolutie uit te schakelen en de framerate te ontgrendelen. Onderstaande video laat zien hoe de game soms op - een weliswaar onstabiele - 60fps kan draaien met de juiste settings.

Hiervoor is wel een overklok benodigd, die de hardware een toename in prestaties oplevert. Overklokken is echter af te raden, omdat dit kan resulteren in een ban van Nintendo Switch Online en de Switch mogelijk onbruikbaar maakt. Desalniettemin is het een interessante test met het oog op een mogelijke krachtigere Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Obsidian heeft 'meer focus op nieuwe games' dankzij Microsoft Live om 15:00: Zelda: Ocarina of Time-slowrun met Lucas en Wouter
0

Reacties op: Gemodificeerde Switch draait The Witcher 3 op 60fps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.