Nieuws

Makkelijker pokémon vangen in Pokémon Go

Ontdekt door gamer

Geschreven door Delano Zoon op

Een Reddit-gebruiker zegt een manier te hebben gevonden die de kans op het vangen van pokémon in Pokémon Go aanzienlijk schijnt te vergroten.

In een post op Reddit vertelt DoYouEvenLift dat hij het steeds moeilijker vindt om pokémon te vangen nu hij een steeds hoger level bereikt in de mobiele game. Na een tijdje begon hij te merken dat hij meer succes had wanneer hij een pokeball gooide vlak na het moment dat een pokemon een vrolijke sprong maakt die hij 'happy peace sign' noemt.

"Ik heb dit ook geprobeerd op een Squirtle en gooide de pokeball pas op het moment dat het een vrolijk gebaar maakte. Ik ving de Squirtle meteen. Daarna deed ik hetzelfde bij Growlithe en ook die ving ik meteen", vertelde de Reddit-gebruiker.

DoYouEvenLift benadrukte in zijn post dat dit trucje bij hem tot nu toe altijd gewerkt heeft, maar dat het nog niet genoeg getest is om met honderd procent zekerheid te zeggen dat het bij iedereen het geval is.

Bron: Reddit

Dit artikel delen:

Lees meer

Makers The Swindle onthullen beelden voetbalgame Valve gaat achter goksites aan die Steam gebruiken
1

Reacties op: Makkelijker pokémon vangen in Pokémon Go

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Hastur

    • 15 juli 2016 02:23
    Interessant, ik zal het eens uitproberen. Ik ben benieuwd of het werkt op Pokémons met een rood cirkeltje. Want die zijn echt lastig om te vangen. Op sommige heb ik al mijn hele collectie aan Great Ball's verkwanseld, waarna ze er als een haas vandoor gingen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.