Gemakkelijke besturing en cinematische gevechten in Shenmue 3 | Gamer.nl

Gemakkelijke besturing en cinematische gevechten in Shenmue 3 | Gamer.nl

Yu Suzuki heeft details gegeven over het langverwachte Shenmue 3, dat gefinancierd is via crowdfunding en in 2017 moet verschijnen op PlayStation 4 en pc.

In interviews met DualShockers en Shenmue Dojo laat Suzuki weten dat Shenmue 3 gemakkelijkere besturing dan de voorgaande games moet krijgen en daarnaast cinematische gevechten bevat. "Ik speel niet echt andere games, want als je andere games speelt is het te makkelijk om beïnvloed te raken door ze en je verliest je originaliteit. Ik kijk wel veel films."

Volgens Suzuki zoekt het ontwikkelteam nu de beste manier om het verhaal uit de doeken te doen uit. Er moet een montage komen van het verhaal uit de vorige twee games om het geheugen van spelers te verfri en of nieuwkomers te informeren.

Shenmue 3 moet drie hoofdgebieden bevatten. Eén van die gebieden wordt een locatie in de bergen. Ook bevat de game een dynamisch weersysteem. Verder laat Suzuki weten dat er vier eindbazen in de game zitten, waaronder de slechterik uit voorgaande delen, Lan Di. 

Tot slot overweegt de ontwikkelaar om spelers te laten schakelen tu en Engelse en Japanse ingesproken stemmen. De PS4-versie van de game moet op 30 frames per seconde draaien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou