Fysieke uitgaves klassieke Star Wars-games vanaf vandaag te reserveren

Fysieke uitgaves klassieke Star Wars-games vanaf vandaag te reserveren

Gelimiteerde fysieke uitgaves van Star Wars: Bounty Hunter voor de PlayStation 4 en Star Wars voor de NES en Game Boy kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd op de website van Limited Run Games. Ook zijn de spellen verkrijgbaar als speciale verzamelaarseditie.

Tijdens de E3-persconferentie van Limited Run Games werd een samenwerking aangekondigd met LucasArts, de ontwikkelaar van onder andere klassieke Star Wars-games. Als onderdeel van de samenwerking gaat Limited Run elke maand verschillende klassieke games uit de Star Wars- en Monkey Island-franchises opnieuw uitbrengen. De eerste hiervan zijn Star Wars: Bounty Hunter voor de PlayStation 4 en Star Wars voor de NES en Game Boy, welke vanaf vandaag kunnen worden gereserveerd.

De PS4-versie van Star Wars: Bounty Hunter en Star Wars voor de NES en Game Boy zijn verkrijgbaar als een klassieke fysieke uitgave van respectievelijk 26 en 35 euro, maar ook als een speciale verzamelaarseditie, welke 75 euro kost. Bovendien wordt er een speciale Star Wars Mega-Bundle aangeboden door Limited Run, welke zowel de klassieke als de verzamelaarsedities van alle drie spellen bevat en omgerekend 320 euro kost.

De drie Star Wars-games kunnen vandaag vanaf 16:00 uur Nederlandse worden gereserveerd op de website van Limited Run. Van alle klassieke en speciale edities zijn slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar en Limited Run waarschuwt dan ook dat de spellen snel uitverkocht kunnen zijn. De verwachting is dat de Star Wars-games tussen augustus en oktober worden verscheept.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

laatst Bounty Hunter gedownload op mn PS4, wat een kl#te besturing heeft die game zeg: al je naar rechts stuurd gaat ie naar links. Dat ze dat niet aangepast hebben voor die downloadversie.

0
test

@kr1z denk dat dat het "classics" gedeelte is XD maar ben 't zeker met je eens.

0

Aanbevolen voor jou