Gelimiteerde fysieke editie van Shadow Man Remastered onthuld

Gelimiteerde fysieke editie van Shadow Man Remastered onthuld

Er komt een gelimiteerde fysieke editie van Shadow Man Remastered uit.

De fysieke editie wordt gemaakt door Limited Run Games, kost 34,99 dollar en komt naar PlayStation 4 en Nintendo Switch. De pre-orders gaan vanmiddag om 16:00 uur Nederlandse tijd live.

Er is ook een editie die in een zogenaamd Nintendo 64-doosje komt. Daarbij wordt ook een (niet werkende) cartridge geleverd, alsmede de soundtrack en een poster. Deze editie kost 64,99 dollar voor Switch en PlayStation 4.

Shadow Man Remastered kwam eerder al digitaal uit op pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Shadow Man verscheen in 1999 op Nintendo 64, PlayStation, Dreamcast en pc en is gebaseerd op de gelijknamige comics. Spelers reizen door zowel de realiteit als de Deadside. De game zit vol met psychische kwelling en gore.

Shadow Man Remastered
Shadow Man Remastered

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Limted Run Games doet dat wel vaker, dat hun hele spiel, maar het is altijd wel leuk om te zien

0
test

Laat ze de moeite aub besparen, deze versie is de naam "remaster" nauwelijks waardig, wat een gedrocht.

0
test

@Fr3nzy Nou nou. Ik heb het origineel op de Nintendo 64 en speel nu deze Remaster op de PS5. Camera en besturing zijn een beetje cluncky. Maar om nu te zeggen dat dit een gedrocht is gaat me wat ver. Kijk ook een beetje naar de tijdgeest van deze game. 3D stond toen in de kinderschoenen. Technisch dus niet perfect. Als je je daar overheen kunt zetten is dit een prima game en een leuke nostalgische trip. Maar misschien moet je ook uit die tijd komen om dit te waarderen.

0
test

@Draven Ik ken het spel nog wel van vroeger maar als ik de gameplay filmpjes bekijk ziet het er gewoon te slecht uit om te willen spelen. Als je een remaster doet, doe het dan goed. Dit voelt als een ordinaire cashgrab.

0
test

@Fr3nzy Eens. Het is een schande.

0

Aanbevolen voor jou