Gelimiteerde edities van Halo 5: Guardians aangekondigd | Gamer.nl

Gelimiteerde edities van Halo 5: Guardians aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De standaard editie bevat de basisgame zelf. Wie deze pre-ordert krijgt er een poster bij. Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, maar nieuwe games kosten meestal 60 tot 70 euro in de winkels.

De Limited editie bevat hiernaast nieuwe digitale content om Spartan-gevechten te verbeteren en exclusieve items. Deze editie bevat een steelbook en kost omgerekend zo'n 85 euro. De Limited Collector's editie bevat wat in de Limited editie zit, plus extra content waaronder een fysiek beeld dat ontworpen is door 343 Industries. Het design hiervan wordt later bekendgemaakt. Deze editie kost omgerekend ongeveer 210 euro.

Momenteel loopt de bèta al van Halo 5: Guardians. De game zelf komt in het najaar van 2015 uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou