Gelekte Xbox Series X-poort mogelijk voor externe opslag

Gelekte Xbox Series X-poort mogelijk voor externe opslag

De mysterieuze Xbox Series X-poort die een aantal weken geleden op een foto uitlekte, is mogelijk voor externe opslag bedoeld. Dat beweert het nieuwsplatform Thurrott.

De foto van de aansluitingen werd door gebruiker CurryPanda op het internetforum NeoGAF geplaatst. De foto toonde de achterkant van een prototype waar alle outputs te zien waren. Bij de meeste aansluitingen was het al vrij snel duidelijk wat de functies zijn, zoals de ports voor de HDMI-kabel, USB en oplader, maar bij één bleef de functie onduidelijk.

xbox

Het gaat om de grote, rechthoekige output aan de linkerkant van de console. Eerst werd er gedacht dat het voor het debuggen door ontwikkelaars is, maar techplatform Thurrott beweert dat het om de externe opslag van de console gaat. Zij hebben gesproken met insiders die betrokken zijn bij de plannen van Microsoft voor de Xbox Series X. Mogelijk betekent dit dat gebruikers hun schijfruimte kunnen uitbreiden zonder de ssd te vervangen. Welk systeem Microsoft voor de externe opslag wil gebruiken is nog niet bekend. De producent wil zelf niet op de geruchten reageren. De kans is ook aanwezig dat de uiteindelijke consumentenversie deze aansluiting niet bevat.

De Xbox Series X lanceert tijdens de feestdagen van 2020, dat maakte Microsoft tijdens E3 2019 bekend. Een specifiekere datum is nog niet genoemd. Verwacht wordt dat Microsoft tijdens E3 2020 een exacte datum deelt. In januari werd nog bekend dat Xbox Series X-games de eerste paar jaar ook op Xbox One uit gaan komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mogelijk dat je daar dan zo'n m.2 ssd zou kunnen insteken, dat zou wel cool zijn. Als dat werkelijk zo zou zijn, dan is het maar te hopen dat Sony dat ook doet.

0

Compact Flash card erin haha (lijkt het op...maar dat is oude meuk) ... Maar die m.2 SSD zou best wel eens kunnen dan. Handig!

0

Aanbevolen voor jou