Gelekte video toont snelle laadtijden PlayStation 5

Gelekte video toont snelle laadtijden PlayStation 5

Er is een video gelekt waarin Sony toont hoe snel de laadtijden van de PlayStation 5 zijn.

De video is opgenomen tijdens een zakelijke meeting tijdens de Sony IR Day in Tokio gisteren. Hier waren onder andere CEO Kenichiro Yoshida en Jim Ryan aanwezig om te presenteren. In de video is te zien hoe snel Marvel's Spider-Man opstart op een PlayStation 5 in vergelijking met dezelfde game op een PlayStation 4 Pro. De PS5 heeft een SSD, waarmee snellere laadtijden bereikt worden.

Sony noemde de console tijdens de presentatie "de beste plek om games te spelen" dankzij het gebruik van de nieuwste technologie, waaronder streaming, de cloud en 5G-technologie. Games moeten bereikbaar zijn via disk, via downloads en via streaming.

Eerder dit jaar gaf Sony al de specificaties van de nieuwe console. Het lijkt er op dat de console op zijn vroegst pas volgend jaar verschijnt, maar een releaseperiode is nog niet officieel aangekondigd.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk dat laadtijden nog een ding zijn op consoles, op mn pc heb ik er al jaren geen last van lange laadtijden >: )

0
test

@HunterSeeker en jaren lang geen Red Dead Redemption

0
test

@mikmak boehoe. ga nou niet over exclusives beginnen.....

0
test

@HunterSeeker Lul niet man, ook op pc hebben games laadtijden, en ook op pc kunnen die soms irritant lang duren, zelfs op een SSD. Loop niet zo tof te doen met je masterrace attitude.

0
test

@darkmanwls ik wist niet dat je boos werd, ow eigenlijk toch wel, aangezien de waarheid hard aan kan komen bij sommige console fanboys. Maar ik vind het verder wel leuk voor jullie dat de volgende generatie consoles ook wat sneller zal laden dan.

0
test

@darkmanwls hybrid race is the true master race

0
test

@darkmanwls LOL. +1. Masterrace mijn arie.

0
test

@darkmanwls nou ben ik ook niet zo van de masterrace attitude maar die bekroop mij wel na het lezen van dt nieuws. Wat maakt het nou uit hoe lang iets laadt? Natuurlijk heb je TE lang maar daar heb ik de ps4 spelers nooit echt veel over gehoord. Wat ik bedoel is dat ik sneller laden (ook als pcmr nerd) niet zo belangrijk vind.....dit is imo gewoon de volgende generatie.....sneller vooral....zo saaaaai. Stop die kracht van een ps4 in een handheld, dan loop ik warm voor nieuws.

0
test

Tja, je mag toch wel inderdaad verwachten dat huidige games op een nieuwe console sneller inladen. Het zou juist erg vreemd zijn als dat níét het geval zou zijn geweest...

0

Aanbevolen voor jou