Update: Hitomi en Lei Fang bevestigd voor Dead or Alive 6 | Gamer.nl

Update: Hitomi en Lei Fang bevestigd voor Dead or Alive 6 | Gamer.nl

Update: Koei Tecmo heeft de terugkeer van Hitomi en Lei Fang bevestigd via een nieuwe trailer voor Dead or Alive 6.

Origineel bericht: Screenshots voor de nieuwe vechtgame Dead or Alive 6 zijn uitgelekt. De afbeeldingen tonen de terugkerende personages Hitomi en Lei Fang.

Koei Tecmo kondigde eerder al aan dat nieuwe personages voor Dead or Alive 6 tijdens Gamescom worden onthuld. Echter zijn er voortijdig screenshots van vermoedelijk de nieuwe personages verschenen op de Franse gamenieuwswebsite Playscope. Kennelijk heeft de website voor de toegestane datum de afbeeldingen online gezet. Ondanks dat ze kort na het publiceren van de afbeeldingen offline werden gehaald, circuleerden ze al rond op het internet.

In de screenshots is te zien dat zowel Hitomi als Lei Fang in meer traditionele vechtkledij te zien is ten opzichte van voorgaande Dead or Alive-games. Koei Tecmo zegt ook een bewuste keuze hierin gemaakt te hebben.

Het is niet de eerste keer dat beide personages in een Dead or Alive-game zullen verschijnen. Hitomi verscheen voor het eerst in 2001 in Dead or Alive 3, terwijl Lei Fang al vanaf de eerste DOA-game beschikbaar was al vechter.

Hitomi
Lei Fang
Hitomi DOA 6
Lei Fang DOA 6
Hitomi Lei Fang DOA 6
Lei Fang Hitomi DOA 6

Naast de personages wordt er in de screenshots ook een nieuwe stage getoond voor de game. De stage geeft de indruk een piraten-thema te hebben met goudstukken op de grond en een reusachtige octopus. Deze octopus lijkt spelers te kunnen grijpen wanneer ze te dichtbij komen of er tegenaan worden geworpen.

Stage DOA 6
DOA 6 Stage
DOA 6 Octopus
Octopus DOA 6

Eerder maakte Yohei Shimbori, de game director van Dead or Alive 6, bekend dat de focus werd gelegd op het natuurlijker willen maken van de physics van de game. Daarnaast was het van e entieel belang dat de game minder geseksualiseerd zou worden.

Dead or Alive 6 verschijnt begin 2019 op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou