Nieuws
Dead or Alive 6

Update: Hitomi en Lei Fang bevestigd voor Dead or Alive 6

Ook nieuwe stage met gigantische octopus te zien

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Update: Koei Tecmo heeft de terugkeer van Hitomi en Lei Fang bevestigd via een nieuwe trailer voor Dead or Alive 6.

Origineel bericht: Screenshots voor de nieuwe vechtgame Dead or Alive 6 zijn uitgelekt. De afbeeldingen tonen de terugkerende personages Hitomi en Lei Fang.

Koei Tecmo kondigde eerder al aan dat nieuwe personages voor Dead or Alive 6 tijdens Gamescom worden onthuld. Echter zijn er voortijdig screenshots van vermoedelijk de nieuwe personages verschenen op de Franse gamenieuwswebsite Playscope. Kennelijk heeft de website voor de toegestane datum de afbeeldingen online gezet. Ondanks dat ze kort na het publiceren van de afbeeldingen offline werden gehaald, circuleerden ze al rond op het internet.

In de screenshots is te zien dat zowel Hitomi als Lei Fang in meer traditionele vechtkledij te zien is ten opzichte van voorgaande Dead or Alive-games. Koei Tecmo zegt ook een bewuste keuze hierin gemaakt te hebben.

Het is niet de eerste keer dat beide personages in een Dead or Alive-game zullen verschijnen. Hitomi verscheen voor het eerst in 2001 in Dead or Alive 3, terwijl Lei Fang al vanaf de eerste DOA-game beschikbaar was al vechter.

Hitomi
Lei Fang
Hitomi DOA 6
Lei Fang DOA 6
Hitomi Lei Fang DOA 6
Lei Fang Hitomi DOA 6

Naast de personages wordt er in de screenshots ook een nieuwe stage getoond voor de game. De stage geeft de indruk een piraten-thema te hebben met goudstukken op de grond en een reusachtige octopus. Deze octopus lijkt spelers te kunnen grijpen wanneer ze te dichtbij komen of er tegenaan worden geworpen.

Stage DOA 6
DOA 6 Stage
DOA 6 Octopus
Octopus DOA 6

Eerder maakte Yohei Shimbori, de game director van Dead or Alive 6, bekend dat de focus werd gelegd op het natuurlijker willen maken van de physics van de game. Daarnaast was het van essentieel belang dat de game minder geseksualiseerd zou worden.

Dead or Alive 6 verschijnt begin 2019 op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zo versla je iedereen in Fortnite: Battle Royale Android Kijk om 18:00 uur naar de Nvidia Geforce-presentatie vanaf Gamescom
2

Reacties op: Update: Hitomi en Lei Fang bevestigd voor Dead or Alive 6

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Qinneth

  • 20 augustus 2018 14:44
  Zelf nooit zo'n moeite gehad met het oversexuele gedeelte van Dead Or Alive. Zowel de mannen als vrouwen zijn onnatuurlijk aantrekkelijk en gespierd, lekker belangrijk. Mijn vriendin heb ik er nog nooit over gehoord tijdens het samen spelen van DoA.

  Maar los daarvan, gaat het uiteindelijk om de fun die je er mee hebt, zolang dat maar goed zit maakt het mij niet uit of de dames een groter of kleinere cup hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • revanius

  • 24 augustus 2018 13:19
  Let's pretend this is news

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.