Nieuws

Gelekte Modern Warfare 2-beelden tonen voertuigovername

Beelden tonen de campagne

Geschreven door Marvin Toepoel op
Gelekte beelden van de campagne van Call of Duty: Modern Warfare 2 tonen een nieuwe mogelijkheid: het overnemen van (rijdende) voertuigen.

De beelden werden oorspronkelijk gelekt via Twitter. Daarop is te zien hoe een speler van het ene voertuig naar het andere springt, om vervolgens de bestuurder neer te schieten en het voertuig over te nemen.

In andere beelden, die Activision offline wist te krijgen middels een copyrightclaim, is naar verluidt een andere missie te zien waarin een speler naar een aanlegplaats zwemt en onder andere een MP7 afvuurt. Hoe de lekker aan de beelden kwam, is niet bekend.

Mensen die Call of Duty: Modern Warfare 2 vooruitbestellen krijgen vroegtijdig toegang tot de campagne van het spel. Die vroegtijdige toegang start op 20 oktober, ruim een week voor het spel uitkomt.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. In september staat een bèta gepland, die als eerst beschikbaar komt voor PlayStation-gebruikers.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Waarom de Switch niet duurder wordt - Bonuslevel 125 Sony en Tencent kopen aandelen FromSoftware voor ruim 260 miljoen euro
0

Reacties op: Gelekte Modern Warfare 2-beelden tonen voertuigovername

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.