Nieuws
Stranger Things

Gelekte gameplay verschenen van Stranger Things-game van Telltale

Telltale Games en Netflix nog niet gereageerd

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er zijn video's opgedoken van de geschrapte Stranger Things-game. De game-versie van de populaire Netflix-serie zou ontwikkeld worden door Telltale Games, maar moest het project noodgedwongen beëindigen.

De opgedoken video's tonen vermoedelijk beelden van de game in een vroeg stadium. Alhoewel het nog niet helemaal duidelijk is of de beelden legitiem zijn, heeft het wel veel weg van het eerdere werk van de ontwikkelaar.

Alhoewel de video's geen geluid bevatten, kunnen er wel degelijk een aantal details worden opgemerkt. Daarnaast bevatten een aantal video's ondertiteling die in wat extra context voorziet.

De eerste video toont Will die door het huis loopt en zijn moeder tegenkomt die aan het telefoneren is. Na kort stil te staan loopt Will verder door het huis.

In de tweede video is Will te zien die in een lade opzoek is naar verschillende voorwerpen.

De derde video toont een gesprek tussen Will en zijn moeder in het huis.

In de vierde video is te zien hoe de speler achterna wordt gezeten door een Demogorgon wanneer door de Upside Down wordt gelopen. De beelden geven de indruk dat het (deels) in first-person wordt gespeeld. Ook zien we een rode rand in het beeldscherm die verschijnt wanneer het personage schade oploopt.

De laatste video laat vermoedelijk een vervolg zien van de vierde video waarin de speler zich verschuilt onder een bed om te ontkomen aan de Demogorgon. De speler wacht onder het bed voordat het beest wegloopt om enige verdere schade te voorkomen.

Momenteel heeft zowel Telltale Games als Netflix nog niet gereageerd op de verschenen beelden. Het is bekend dat de game al vroeg in ontwikkeling was voordat bekend werd dat de ontwikkelaar zijn deuren moest gaan sluiten.

Het is echter niet definitief dat de game niet meer gemaakt gaat worden, aangezien meerdere partners Telltale Games hebben benaderd om franchises als The Walking Dead te hulp te schieten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gamer.nl genomineerd voor Website van het Jaar! Hoe de MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio de toekomst van videokaarten inluidt
0

Reacties op: Gelekte gameplay verschenen van Stranger Things-game van Telltale

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.