Gelekte foto's zouden Xbox One-versie Forza Motorsport 8 tonen

Gelekte foto's zouden Xbox One-versie Forza Motorsport 8 tonen

Er zijn foto's uitgelekt die mogelijk Forza Motorsport 8 draaiende op een Xbox One tonen.

Op de subreddit r/gamingleaksandrumours werden dit weekend de foto's getoond. Een mod meldde vervolgens dat de foto's legitiem zijn.

Het is opvallend, omdat de nieuwe Forza Motorsport vooralsnog alleen voor Xbox Series X en S en pc is aangekondigd. De foto's wijzen er mogelijk op dat de game ook naar Xbox One komt.

Het is niet duidelijk waar de foto's vandaan komen, al kan het zijn dat ze gemaakt zijn tijdens een gesloten test die ontwikkelaar Turn 10 heeft gehouden. De ontwikkelaar liet eerder weten dat Forza Motorsport 8 een "gigantische generatiesprong" zou maken, wat zou suggereren dat een Xbox One-versie niet mogelijk is.

De nieuwe Forza Motorsport werd in de zomer van 2020 aangekondigd. Het is nog niet bekend wanneer de game verschijnt, al ligt het in de lijn der verwachting dat Microsoft daar tijdens diens Xbox-livestream aanstaande juni meer over vertelt.

Forza Motorsport 8 xbox One
Forza Motorsport

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 het zou op een Xbox ome kunnen draaien via xcloud

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Helemaal mee eens. Al krijg je dan weer de argumenten 'Ja maar ik heb nog geen Xbox of PS5, die zijn niet te krijgen'. Ontzettend jammer voor je, maar als je op dit punt nog geen nieuwe console hebt, dan ligt het toch ook voor een groot deel aan jezelf. Je moet alleen wat meer je best doen dan vorige generaties, maar de Series X is bijvoorbeeld prima te krijgen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@The_Stifmeister klopt hij staat vaak te koop in bundel bij mediamarkt op hun site, maar dit zou ook op een one kunnen draaien via xcloud net als flight sim.

0

Aanbevolen voor jou