Gelekte foto toont mogelijk alle aankomende dlc voor Destiny | Gamer.nl

Gelekte foto toont mogelijk alle aankomende dlc voor Destiny | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De foto zou zijn gemaakt tijdens een interne meeting op het kantoor van Bungie, al is het niet bekend of de foto echt is. Naast de game, die afgelopen september verscheen, staan er vijf uitbreidingen op de foto. De eerste uitbreiding, The Dark Below, verscheen vorig jaar al.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de tweede dlc House of Wolves heet. Ook deze dlc is te zien op de foto en deze zou vanaf 10 maart beschikbaar komen. In september zou Comet: Plague of Darkne verschijnen. Deze dlc zou groter zijn dan de andere pakketten en mogelijk ook op disk verkocht worden. In Comet zouden twaalf verhaalmi ies, vier Strike-mi ies en zes multiplayermaps zitten.

De laatste twee dlc-pakketten heten volgens de foto Vex en Forge of Gods. Deze zouden qua grootte lijken op The Dark Below en House of Wolves en hebben nog geen releasedatum. Ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision-Blizzard hebben nog niet gereageerd op de foto.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou