Nieuws
Cyberpunk 2077

Gelekte dialoog van Cyberpunk 2077-uitbreiding onthult locaties en verhaal

Uitbreiding zou zich onder andere in de Combat Zone en de Sports Dome afspelen

Geschreven door Michel Musters op
Er is mogelijke dialoog uitgelekt van de eerste grote Cyberpunk 2077-uitbreiding, waardoor details over het verhaal nu bekend zijn.

Op Reddit wordt gelinkt naar alle beschikbare informatie. Het zou om dusdanig veel tekst gaan dat daarmee min of meer heel het verhaal van de uitbreiding is uitgelekt. Sommige dialogen zouden echter tijdelijk of incompleet zijn.

De uitbreiding zou onder andere zeven nieuwe hoofdmissies, random encounters en fixer-missies bevatten. Spelers zouden de zogenaamde Combat Zone aandoen, een gebied binnen de Pacifica-regio waar geweld hoogtij viert. Dit gedeelte was niet toegankelijk in de basisgame. Ook zouden spelers de Sports Dome bezoeken, een grote arena die al in de game te vinden is maar tot dusver ook niet toegankelijk is.

Het verhaal zou draaien om een personage genaamd Songbird, die op basis van de uitgelekte dialogen min of meer de rol van Johnny Silverhand in de game overneemt. Johnny - gespeeld door Keanu Reeves - zou echter nog wel onderdeel uitmaken van de uitbreiding.

Vooralsnog zijn de hierboven beschreven details niet officieel bevestigd. Het is wel duidelijk dat CD Projekt Red aan de uitbreiding op Cyberpunk 2077 werkt. Het bedrijf liet eerder dit jaar weten dat de uitbreiding in 2023 moet uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontslagronde bij Mafia-ontwikkelaar Hangar 13 Drie nieuwe retrogames toegevoegd aan Nintendo Switch Online
1

Reacties op: Gelekte dialoog van Cyberpunk 2077-uitbreiding onthult locaties en verhaal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    hulstpower

    • 27 mei 2022 10:52
    Heb me op de series x echt vermaakt met deze game

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.