Nieuws
Call of Duty: Warzone 2.0

Gelekt document toont mogelijk Call of Duty-plannen voor 2023

Zoutvaatjes in de aanslag!

Geschreven door Jari Klapwijk op
Door een datalek bij Activision Blizzard zijn er mogelijk documenten gelekt met de plannen voor Call of Duty van dit jaar.

Dat meldt Insider Gaming. Het datalek gebeurde in december van vorig jaar. Daarbij zijn enkele geheime documenten gelekt, waaronder een met de planning voor Call of Duty. Daaruit blijkt dat het derde seizoen van Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 plaatsvindt van 15 maart tot en met 15 mei. Het vierde seizoen duurt van 15 mei tot en met 16 juli, seizoen 5 van 17 juli tot en met 14 september en seizoen 6 van 15 september tot en met 8 november.

Verder kunnen spelers in het komende jaar zeven nieuwe maps voor de multiplayer verwachten. In seizoen 4 wordt daarnaast mogelijk een kleine map die vergelijkbaar is met het populaire Shipment toegevoegd. Verder kunnen spelers elk seizoen een "gelicenseerde operator" verwachten. Daarmee wordt mogelijk op crossovers of samenwerking gedoeld. Met Halloween vindt het evenement Haunting of Saba plaats. Wat dat evenement precies inhoudt, is niet duidelijk.

Op de planning wordt ook de codenaam Jupiter genoemd. Dat is mogelijk de nieuwe 'premium release' waar Activision meermaals naar refereerde tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers, maar dat is niet officieel bekendgemaakt. Sowieso is al het bovenstaande niet officieel door Activision Blizzard bevestigd. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Mogelijk nieuwe auto's op komst bij PS VR2-update Gran Turismo 7 Sega verhoogt salaris Japanse medewerkers
1

Reacties op: Gelekt document toont mogelijk Call of Duty-plannen voor 2023

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Sacrow

    • 20 februari 2023 16:37
    Hier klopt niks van: derde seizoen modern warfare start niet op 15 maart want seizoen 2 is net begonnen en loopt nu - zonder te kijken - nog 51 of 52 dagen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.