Gelekt document toont mogelijk Call of Duty-plannen voor 2023

Gelekt document toont mogelijk Call of Duty-plannen voor 2023

Door een datalek bij Activision Blizzard zijn er mogelijk documenten gelekt met de plannen voor Call of Duty van dit jaar.

Dat meldt Insider Gaming. Het datalek gebeurde in december van vorig jaar. Daarbij zijn enkele geheime documenten gelekt, waaronder een met de planning voor Call of Duty. Daaruit blijkt dat het derde seizoen van Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 plaatsvindt van 15 maart tot en met 15 mei. Het vierde seizoen duurt van 15 mei tot en met 16 juli, seizoen 5 van 17 juli tot en met 14 september en seizoen 6 van 15 september tot en met 8 november.

Verder kunnen spelers in het komende jaar zeven nieuwe maps voor de multiplayer verwachten. In seizoen 4 wordt daarnaast mogelijk een kleine map die vergelijkbaar is met het populaire Shipment toegevoegd. Verder kunnen spelers elk seizoen een "gelicenseerde operator" verwachten. Daarmee wordt mogelijk op crossovers of samenwerking gedoeld. Met Halloween vindt het evenement Haunting of Saba plaats. Wat dat evenement precies inhoudt, is niet duidelijk.

Op de planning wordt ook de codenaam Jupiter genoemd. Dat is mogelijk de nieuwe 'premium release' waar Activision meermaals naar refereerde tijdens het bekendmaken van diens kwartaalcijfers, maar dat is niet officieel bekendgemaakt. Sowieso is al het bovenstaande niet officieel door Activision Blizzard bevestigd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou