'Geheime' Ubisoft-game in Watch Dogs 2 heet Pioneer | Gamer.nl

'Geheime' Ubisoft-game in Watch Dogs 2 heet Pioneer | Gamer.nl

De trailer in Watch Dogs 2 die enkele dagen geleden werd ontdekt blijkt van een echte game te zijn: Pioneer.

Dat vertellen verschillende bronnen dichtbij Ubisoft aan Kotaku. De game draagt de (code)naam Pioneer, maar volgens een bron verloopt de ontwikkeling van de game niet soepel. "De game stond gepland om volgend jaar aangekondigd te worden, maar vanwege enkele veranderingen binnen het ontwikkelingsteam wordt de game nu op de schop genomen", zei een bron.

"De tegenslagen met Pioneer waren nog niet bekend toen de trailer in Watch Dogs 2 verwerkt werd, dus het is allemaal een beetje ongemakkelijk", aldus de tweede bron.

Ubisoft zelf heeft nog niet gereageerd op de trailer. Spelers krijgen toegang tot de trailer via een zijmi ie, die geactiveerd wordt door het volgen van een werknemer van het fictieve Ubisoft-kantoor in de game. De npc heeft het aan de telefoon onder andere over hoe A a in's Creed-games "Unity, Syndicate en Osiris altijd voortijdig lekken". Osiris is de verwachte ondertitel van de nieuwe A a in's Creed-game, die zich volgens geruchten in Egypte afspeelt. De trailer van Pioneer toont een soort ruimtestation en doet qua kleurenpallet nog het meest denken aan No Man's Sky.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou