Nieuws
Pioneer

'Geheime' Ubisoft-game in Watch Dogs 2 heet Pioneer

Maar heeft ontwikkelproblemen

Geschreven door Peter Paardekooper op

De trailer in Watch Dogs 2 die enkele dagen geleden werd ontdekt blijkt van een echte game te zijn: Pioneer.

Dat vertellen verschillende bronnen dichtbij Ubisoft aan Kotaku. De game draagt de (code)naam Pioneer, maar volgens een bron verloopt de ontwikkeling van de game niet soepel. "De game stond gepland om volgend jaar aangekondigd te worden, maar vanwege enkele veranderingen binnen het ontwikkelingsteam wordt de game nu op de schop genomen", zei een bron.

"De tegenslagen met Pioneer waren nog niet bekend toen de trailer in Watch Dogs 2 verwerkt werd, dus het is allemaal een beetje ongemakkelijk", aldus de tweede bron.

Ubisoft zelf heeft nog niet gereageerd op de trailer. Spelers krijgen toegang tot de trailer via een zijmissie, die geactiveerd wordt door het volgen van een werknemer van het fictieve Ubisoft-kantoor in de game. De npc heeft het aan de telefoon onder andere over hoe Assassin's Creed-games "Unity, Syndicate en Osiris altijd voortijdig lekken". Osiris is de verwachte ondertitel van de nieuwe Assassin's Creed-game, die zich volgens geruchten in Egypte afspeelt. De trailer van Pioneer toont een soort ruimtestation en doet qua kleurenpallet nog het meest denken aan No Man's Sky.

Dit artikel delen:

Lees meer

EVE Online is nu free-to-play via nieuwe uitbreiding Conan O'Brien raakt verward van Final Fantasy 15
0

Reacties op: 'Geheime' Ubisoft-game in Watch Dogs 2 heet Pioneer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.