Geheime achievements in te zien na nieuwe Xbox-update

Geheime achievements in te zien na nieuwe Xbox-update

Microsoft heeft de details bekendgemaakt van een Xbox-update die vanaf deze maand is te downloaden, met daarbij de mogelijkheid om geheime achievements in te zien.

Dat blijkt uit een nieuwsbericht op de officiële Xbox-website. Door de update wordt het mogelijk voor gebruikers om details van achievements te onthullen die voorheen niet te zien waren. Zo is de titel van de achievement, de beschrijving en de bijbehorende Gamerscore nu te bekijken. Voor deze update werd die informatie pas beschikbaar zodra de achievement werd behaald.

“Nadat je spiekt, kun je teruggaan en [de informatie] weer verhullen, of de details blijven tonen”, zegt Eden Marie, principal software engineering lead bij Xbox Experiences. “Je kunt geheime achievements overal waar je wil openen en bijhouden, op Xbox Series X/S- en Xbox One-consoles, de Xbox-app voor Android en iOS, de Xbox-app voor Windows pc en Game Bar op je pc.”

De update moet er ook voor zorgen dat Xbox-consoles sneller en betrouwbaarder beschikbare updates detecteren, zowel in de gamesbibliotheek van de gebruiker als tijdens het opstarten van een game.

Eerder deze week werd nog bekend dat de Xbox Snap-functie waarschijnlijk niet meer terugkeert

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit kon op de ps5 al maar vind dat veel toevoegen als je bijna alles heb bereikt maar nog een paar geheime heb staan dat je de optie heb om te kijken wat je mis bent gelopen. Of de laatste zijn super makkelijk vanwege een bepaalde handeling of je komt er achter dat je helemaal opnieuw moet beginnen omdat je niet back kunt tracken dankzij deze optie kan ik horizon forbidden west volledig behalen.

0
test

@MarcoPS5 hoe dan? ik gebruik nog steeds de psnprofiles website om de hidden trophies te lezen

0
test

@Sisko op een geheime trophy klikken en dan (uit mijn hoofd) op vierkantje drukken. Het staat er volgens mij ook bij.

0

@Sisko door inderdaad naar je trophies te gaan op de ps5 en bij de geheime om dan op vierkantje te drukken en dat word ook aangegeven en wanneer je weg klikt is die weer op zwart. Ik raad wel aan dat pas te doen aan het einde en niet in het begin van de game want het kan het 1 en ander verklappen.

0

@MarcoPS5 het kon al 100 jaar trueachievements.com

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ok.

0

@coola Totaal overbodig, er was allang een hele mooie app voor op xbox

0

@coola Haha en waar komen de trophies vandaan denk je? dat fanboy gedrag elke keer. man man

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou