Geheim spandoek en logo gevonden in Crash Bandicoot 4

Geheim spandoek en logo gevonden in Crash Bandicoot 4

Een fanatieke Crash-speler heeft een verborgen logo gevonden in Crash Bandicoot 4. Daarnaast heeft het Twitter-account van de game een video gedeeld met een interessant spandoek.

Een fanatieke speler heeft een geheim logo in het vierde deel van Crash Bandicoot gevonden. Het logo kan enkel op worden gemerkt door spelers die de game voor 106% hebben uitgespeeld. Vanzelfsprekend zet deze vondst mensen aan het denken en barst de speculatie over een mogelijk vervolgdeel los.

Het officiële Twitter-account van Crash Bandicoot doet er nog een schepje bovenop door een korte video te delen van de buideldas. Op de achtergrond van de video is een spandoek te zien waar de woorden 'Wumpa League' op geschreven staan.

Het is nog onduidelijk of er werkelijk gehint wordt naar een nieuwe Crash Bandicoot-game, maar het speculeren kan in ieder geval beginnen. Wellicht wordt er nieuw leven geblazen in Crash Bash, of kunnen we in de toekomst aan de slag met een nieuw Crash Team Racing-deel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is gewoon speculatie maar een maat van mij kwam met de suggestie dat misschien Activision wilt gaan inspringen op de hype van Fall Guys. Het zou zomaar kunnen dat ze een Crash Bash maken, maar dat soort type games zouden ook kunnen werken als multiplayer competitie spel - The Wumpa League.

0
test

Simpel toch, deze gaat naar rocket league

0

Aanbevolen voor jou