GeForce Now krijgt Ubisoft-games, verliest titels van Warner Bros. en anderen

GeForce Now krijgt Ubisoft-games, verliest titels van Warner Bros. en anderen

Video game-streamingservice GeForce Now heeft alle Assassin’s Creed en Far Cry-games toegevoegd aan diens bibliotheek. Dat heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt.

De Franse ontwikkelaar en uitgever uit zijn volledige steun aan GeForce Now door alle games uit de populaire franchises aan de service toe te voegen. De games zijn vanaf deze week beschikbaar op GeForce Now. Wel gaan er ook de nodige games van de dienst van Nvidia verdwijnen. Zo gaan alle games van Warner Bros., Xbox Game Studios, Codemasters en Klei Entertainment van GeForce Now verdwijnen.

Eerder vertrokken al andere ontwikkelaars en uit de service, zoals 2K Games, Epic Games, Bungie, Bandai Namco. De reden hiervoor was, omdat de uitgevers nooit officieel toestemming gegeven voor de ondersteuning van hun games na de bètaperiode.

GeForce Now lanceerde in februari officieel na een lange bèta.

Assassin's Creed Odyssey

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb de service zelf nog niet gebruikt maar lijkt mij kwa concept erg goed. Jammer dat bedrijven dan weer roet in het eten gaan gooien natuurlijk. Zoals we van veel game bedrijven gewend zijn. Ten minste 1 groot bedrijf die wel door heeft dat het een goede zet is om dit toe te staan. Ook wel.een beetje stom van nvdia om geen toestemming te vragen echter tja.. ik snap ook wel dat ze dachten dat het oke zou zijn. De licentie ia al gekocht door de eind gebruiker.

0

@Shinjite Helaas werkt de service alles behalve soepel. Ik had een abonnement maar heb deze gecanceled vanwege de lange laadtijden, laggy performance en de steeds krimpende library. Ohja en het feit dat je gedisconnect wordt na 8 minuten idlen. Dat is echt gruwelijk irritant als je nagaat dat je dan het spel weer moet starten, insignen in steam in de sessie zonder saved credentials, steamguard erbij pakken en vervolgens soms enorm lange laadtijden weer.

0
test

Blijf het schandalig vinden, ik heb een licentie gekocht om die spellen op de PC te spelen, dat die PC in de cloud staat moet daar geen verschil in maken. In feite is hiermee dus ook niet toegestaan om je eigen gekochte games via services als Shadow te gebruiken.

0
test

@SuperDre Dat er 1 manier wegvalt wil nog niet zeggen dat de rest ook verdwijnt. De ontwikkelaars hebben zich alleen terug getrokken bij dit medium. Wanneer ze een samenwerking opzetten bij een ander medium kan je het daar proberen. Dat wil niet zeggen dat alle cloud services verboden worden omdat hun deal met een specifieke cloudservice is gestopt.

0

Aanbevolen voor jou