Geen zwembaden of kleuters in De Sims 4 | Gamer.nl

Geen zwembaden of kleuters in De Sims 4 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens Maxis is het niet mogelijk om "alles wat we in de afgelopen vijf jaar voor De Sims 3 hebben bedacht in de nieuwe game te verwerken". Daaronder vallen dus ook zwembaden en kleurers. Het is wel mogelijk dat deze features later nog aan De Sims 4 worden toegevoegd, wellicht via een uitbreiding. Wanneer de game begin september verschijnt is het in ieder geval nog niet mogelijk.

Het nieuws levert negatieve feedback van fans op. "Ik was heel enthousiast over De Sims 4 maar elke keer als ik iets nieuws hoor heb ik er minder zin in", aldus Claire Simpson. "Laten ze expres belangrijke elementen uit de game om ze te gebruiken in uitbreidingen?"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou