Geen Xbox One-heruitgave van Gears of War-games in de maak | Gamer.nl

Geen Xbox One-heruitgave van Gears of War-games in de maak | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

Hierover ontstonden geruchten nadat Xbox-topman Phil Spencer door een fan gevraagd werd of een dergelijke bundel in ontwikkeling was. Daarop zei hij: "Haha, dat kan ik niet aankondigen, maar blijf opletten."

Fergu on ontkrachtte de geruchten echter enkele uren later. Volgens hem wordt er niet gewerkt aan een "Marcus Fenix Collection". Fenix speelt de hoofdrol in de eerste drie Gears of War-games.

Black Tusk Studios zegt wel aan "andere toffe Gears-projecten" te werken. Verder wijst Fergu on naar de aankomende E3 die halverwege juni plaatsvindt als het moment waarop nieuws rondom de schietserie wordt onthuld.

Vooralsnog is enkel bekend dat er een nieuwe Gears of War in ontwikkeling is voor de Xbox One. Microsoft kocht daarvoor begin 2014 de rechten van de voormalige eigenaar, Epic Games. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou