Geen verhalende dlc voor The Last of Us: Part 2 gepland

Geen verhalende dlc voor The Last of Us: Part 2 gepland

Naughty Dog heeft geen plannen voor verhalende downloadbare content voor The Last of Us: Part 2.

Dat meldt Neil Druckmann tijdens een podcast van Kinda Funny Games. Hem werd gevraagd of spelers meer verhaal voor het spel kunnen verwachten - vergelijkbaar met The Last of Us-uitbreiding Left Behind. Hij liet weten dat hier op dit moment "geen plannen" voor zijn.

Zoals eerder bekendgemaakt komt er op een later moment wel nog een multiplayermodus naar de game. Vorig jaar liet Naughty Dog al weten dat deze multiplayer niet op de lancering van de game beschikbaar zou zijn. Druckmann leek in de podcast te hinten naar het feit dat men bij de ontwikkelaar bezig is met deze multiplayer.

Onderstaande podcast van Kinda Funny Games bevat spoilers voor de gehele game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het wel prima, duurt lang om die DLCs te maken (The Lost Legacy duurde 15 maanden) maar qua gameplay en andere nieuwe dingen brengt het nooit iets nieuws, het is gewoon een aantal uur verhaal. Lekker focussen on de volledige €60 games, niks mis mee. Ben nu vooral benieuwd wanneer die Multiplayer game uitkomt, op welke console(s) en hoe duur het word.

0
test

Ook ik vind het wel prima. Verhaal was lang zat. Beetje langdradig. Hoop dat je hier gewoon mag zeggen dat je het maar een mager verhaal vond. Want op psx wissen ze gewoon je berichten. Belachelijk! Vrijheid van meningsuiting noemen we dat.

0
test

@hetleveniseenzurebom zolang je aardig en respectvol blijft, mag alles hier!

0
test

@ErikNus Deal! 😊

0

Aanbevolen voor jou