Anthem-demo bevat geen tutorials

Anthem-demo bevat geen tutorials

De producer van Anthem, Mark Darrah, heeft uitleg gegeven over wat er allemaal te verwachten valt voor de aankomende demo van de game. Dit meldt Darrah via een bericht op Twitter

In de tweet van Darrah legt hij uit hoe de demo gaat verschillen van de uiteindelijke volledige game. Onder andere beginnen de spelers met de demo middenin de game zonder enige verdere tutorials. In de demo wordt één verhaallijn verteld, waarbij balans van de game anders wordt. Voor pc-spelers van de demo zijn bepaalde vlieg-controls met de muis verbeterd. Bekijk hieronder de tweet met uitleg van Mark Darrah.

Anthem

Er komen twee demo's van Anthem uit. De eerste is voor VIP-spelers en is vanaf 25 januari tot en met 27 januari te spelen. Mensen die de game hebben gereserveerd of lid zijn van EA Access of Origin Access, krijgen toegang tot de VIP-demo.

Een week later, van 1 februari tot en met 3 februari, kan iedereen aan de slag met de demo van Anthem.

Watch on YouTube

Anthem komt op 22 februari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fijn te lezen dat het een demo wordt genoemd en geen BETA. Hoewel gezien de korte tijdsduur en het feit dat het voor de release plaatsvind het ook gaat worden ingezet als stresstest voor de server kant van het verhaal.

0

Aanbevolen voor jou