Geen trophies in PSP Remaster-serie | Gamer.nl

Geen trophies in PSP Remaster-serie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een uitleg voor het ontbreken van de feature wordt niet gegeven, maar dit is mogelijk toe te schrijven aan het feit dat de PSP- en PS3-versies van een game compatibel zullen zijn en de PSP ondersteunt de virtuele beloningen niet. Doordat de games compatibel zijn, kunnen wel savegames worden uitgewi eld tu en de twee platformen en zijn er onderlinge multiplayermogelijkheden.

PSP Remaster-games verschijnen op Blu-ray-disc en worden voorzien van verbeterde HD-graphics en in sommige gevallen van nieuwe content en een stereoscopische 3D-optie. Sony heeft aangekondigd dat Monster Hunter Portable 3rd de eerste game is die in Japan zal uitkomen onder dit label. Monster Hunter Portable 3rd kwam in 2010 uit in Japan; de PSP-game is nooit in Europa verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou