Geen Super Meat Boy voor 3DS | Gamer.nl

Geen Super Meat Boy voor 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Begin dit jaar zei Team Meat te gaan werken aan een 3DS-game, mogelijk Super Meat Boy: "Als het goed voelt om Meat Boy voor 3DS te maken, dan doen we dat. Als het niet goed voelt, dan doen we wat anders, en we proberen het supergaaf te maken." Hoewel destijds werd bericht dat Team Meat zou beschikken over een ontwikkelkit voor 3DS, zegt McMillen nu dat dat niet waar is.

Een 3DS-game staat dan ook niet per se hoog op de agenda van de ontwikkelaar. "Oorspronkelijk zouden we Meat Boy overzetten [naar de 3DS], maar de game waar we nu aan werken is erg opwindend en het gaat waarschijnlijk niet werken op de 3DS. Ik weet niet of het wel of niet gaat werken en of het er een goed idee voor zou zijn", zegt McMillen.

"We benaderen de volgende game op dezelfde manier als Meat Boy. We gaan gewoon een game maken en als het werkt op elk systeem waarop het kan draaien, dan is dat goed, maar we ontwerpen de game niet met een specifiek platform in ons achterhoofd."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou