Geen Snipertown frustraties in Pacific Assault | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

IGN heeft een preview online staat met de nodige concept art van de gisteren aangekondigde nieuwe PC game in de Medal of Honor reeks, Pacific A ault. Deze full-blown sequel zal nog steeds gebruik maken van de kern van de Quake 3 engine, maar zal een compleet nieuwe renderer bevatten. De terrein engine heeft een flinke opknapbeurt gekregen en men hoopt realistisch water te kunnen implementeren.

Ook op het gebied van gameplay zijn er de nodige veranderingen toegevoegd. Zo zal het spel niet meer compleet linear zijn, wat inhoudt dat er soms meerdere wegen naar Rome leiden. Het spel bevat echter nog wel een hele reeks scripted events en laat de speler dus niet compleet vrij. Ook heeft men een aantal frustraties uit de orginele game weten op te lo en, zoals de verschrikkelijk acurate snipers:Given the dense nature of the jungle terrain, we were all keen to find out how the team was going to handle snipers. Complaints about the unerring accuracy and x-ray vision of the snipers was one of the few strikes against Allied A ault. The developers have listened to the criticisms and decided to (slightly) le en the danger of hidden foes with high-powered rifles. But the team is eliminating the primitive radar that shows the direction shots are coming from. This seems to work against the notion of toning down the lethality of snipers but Matt's got a handy fix in mind.

Niet alleen de snipers zijn minder acuraat geworden, ook de tegenstanders zouden meer hun best moeten doen om juist net langs je op te schieten, dit om de spanning te vergroten. Een kogel die tu en je benen door gaat heeft immers veel meer impact dan eentje in je kruis, of niet dan? Hopelijk wordt het spel hierdoor echter niet te gemakkelijk.

De openings sequentie van het spel, het Pearl Harbour level, zou trouwens nóg indrukwekkender moeten zijn dan de Omaha Beach scène uit Allied A ault. Het zal dan ook geen knal en schiet level worden maar een level waarin je als een echte Ben Affleck vecht voor het leven van de mensen die onder de kogelzee van de Japanners bedolven zijn. Lees de hele preview hier.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou