"Rock Band 3 is een groot spel met heel veel muzikale inhoud, doelen en uitdagingen. We willen onze fans de tijd geven om die ten volle te ontdekken", legt Rigopulos uit. "Maar wees gerustgesteld: Harmonix is hard bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten om de Rock Band-franchise uit te breiden die we, wanneer de tijd rijp is, met jullie gaan delen."

Totdat Rock Band 4 het daglicht ziet, kunnen spelers zich bezighouden met nieuwe downloadbare content. Zo staat er DLC gepland voor deze maand van artiesten als Foo Fighters, Lady Gaga en Ozzy Osbourne. "Ondanks alle kritiek die het bandgenre ontvangt, zou je ervan versteld staan dat we nog steeds meer dan een miljoen unieke bezoekers hebben die Rock Band spelen en nieuwe muziek kopen. […] Rock Band is een spel dat je een maandje kunt laten liggen om Portal 2 te spelen, om het daarna weer op te pakken", legt Rigopulos uit. Sinds 2007 hebben bijna vijf miljoen verschillende gamers betaald voor een downloadbaar nummer en zijn er meer dan honderd miljoen nummers verkocht.

Dance Central

Ontwikkelaar Harmonix werkt aan een nieuw project dat tijdens de E3 in juni onthuld zal worden. Naar verwachting is dit een opvolger voor Dance Central, de dansgame voor Xbox 360 Kinect. Ook zou de studio werken aan een project voor Nintendo 3DS en Next Generation Portable.