De vorige twee Call of Duty-delen, Modern Warfare 2 en Black Ops, hadden wel een Prestige Edition. De Modern Warfare 2-versie bevatte een werkende nachtkijker; de Prestige Edition van Black Ops werd geleverd met een radiografisch bestuurbaar autootje, gebaseerd op de RC-XD, een op afstand bestuurbaar bomautootje in de game.

Modern Warfare 3 wordt in twee versies geleverd: een normale editie en een Hardened Edition. De Hardened Editie bevat een aantal extra's ten opzichte van de gewone editie, waaronder een speciale Avatar-outfit voor de Xbox 360 (of een thema voor PlayStation 3), een artbook en een jaarabonnement op het online platform Call of Duty Elite. Op Elite kunnen gamers met elkaar communiceren, hun statistieken bijhouden en filmpjes maken. Bovendien geeft een abonnement op Elite recht op alle downloadbare content die voor Modern Warfare 3 verschijnt, zonder bijbetaling.

Duurder

De Hardened Edition wordt in Nederland aangeboden vanaf 105 euro. De meeste aanbieders zetten de vraagprijs echter op zo'n 120 euro. Dat is aanzienlijk duurder dan in omringende landen. Zo biedt het Duitse Amazon de game voor honderd euro aan. In de Verenigde Staten is de adviesprijs honderd dollar, omgerekend ruim zeventig euro.