“Er komt een volgende game, maar het zal geen Meat Boy zijn. Het wordt een volledig nieuwe titel. We zouden liegen als we nu beweren dat we nog niet over onze volgende game nagedacht hebben, want dat hebben we wel degelijk gedaan. Maar als ik er op dit moment aan denk, dan krijg ik zin om mezelf zo hard mogelijk in mijn maag te steken, met een pistool”, aldus McMillen.

Ondanks het nu al aanzienlijke succes van Super Meat Boy, heeft Team Meat geen plannen om het aantal medewerkers uit te breiden. Het tweekoppige team heeft ook geen ambities om een deal met een uitgever te sluiten. “Dat lijkt me echt heel naar om te doen en betekent alleen maar dat we dan nog meer mensen hebben die ons vertellen wat we wel en niet met onze game kunnen doen.”

Super Meat Boy

Super Meat Boy is sinds vorige week woensdag verkrijgbaar op Xbox Live, de komende twee weken nog voor 800 Microsoft-punten. Het spel krijgt volgende maand ook een Wii- en PC-release. De Xbox Live Arcade-versie heeft een exclusieve modus, genaamd ‘teh internets’, waarop periodiek nieuwe levels worden geplaatst door de ontwikkelaar.