'Geen plannen voor vervolg op Dante's Inferno' | Gamer.nl

'Geen plannen voor vervolg op Dante's Inferno' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik weet zeker dat als er genoeg mensen zijn die zestig dollar over hebben voor [Dante's] Purgatory of Paradiso], we wel een vervolg zullen maken. Maar dat durf ik niet te zeggen en ik maak die besli ing niet." Mumbach meldt wel dat uitgever Electronic Arts de studio, die ook de Dead Space-games maakt, niet onder druk zet: "Ik denk dat ze prima werk leveren. Ik heb nooit het gevoel dat we iets willen doen, maar dat het anders moet van EA. Zeker sinds CEO John Riccitiello bij het bedrijf werkt. John wil goede games."

Over Dante's Inferno

Dante's Inferno is een hack 'n slash-game gebaseerd op het Middeleeuwse epos De Goddelijke Komedie van de Florentijnse dichter Dante Alighieri. De game kwam eerder dit jaar uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PSP. Momenteel werkt ontwikkelaar Visceral Games aan Dead Space 2, die begin volgend jaar zal uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou