Geen plannen voor tweede seizoen van Cyberpunk: Edgerunners

Geen plannen voor tweede seizoen van Cyberpunk: Edgerunners

CD Projekt Red heeft benadrukt dat er op dit moment geen plannen zijn voor een tweede seizoen van Netflix-anime Cyberpunk: Edgerunners.

Dat meldt Satoru Honma van CD Projekt Red Japan in een interview met Famitsu (via VGC).  "Voor de duidelijkheid: Edgerunners was bedoeld als opzichzelfstaand werk, dus er wordt niet aan een tweede seizoen gewerkt."

Wel staat Honma open voor meer anime: "Ik zou persoonlijk graag blijven werken met Japanse studio's om in de toekomst meer anime te maken, ook omdat we veel goede feedback hebben ontvangen. Zelfs als we in de toekomst meer anime maken, dan is het niet zeker dat het om een tweede seizoen zou gaan, of iets compleet anders."

Cyberpunk: Edgerunners verscheen afgelopen september op Netflix. De anime vertelt een nieuw verhaal in het Cyberpunk-universum rondom David Martinez, die in Night City moet zien te overleven en daarom een zogenaamde 'edgerunner' wordt. De serie is geproduceerd door CD Projekt Red en animatiebedrijf Studio Trigger. 

Edgerunners leverde veel positieve reacties op en heeft de Cyberpunk-franchise - samen met een update voor Cyberpunk 2077 - laten toenemen in populariteit. Eerder kondigde CD Projekt al aan dat er aan een vervolg op de game wordt gewerkt.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ja dark crystal was geweldig, maar als neit genoeg mensen kijken word het te duur, was vroeger ook op tv als te weinig mensen kijken dan stopte iets, zo ging het ook bijna vroeger met baywatch maar david zag er potentie in en haalde dacht ik sponsors binnen en zo werd het nog de best bekeken serie op aarde toen (vanwege het top verhaal en top acteurs en actrices ;) ).

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Maar Dark Crystal seizoen is toch relatief afgerond? Ik heb em nog steeds niet gezien, wilde em graag in 1 keer kijken, maar 10 afleveringen a 1 uur is net te lang.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Precies, Stranger Strings was ook maar een seizoen ipv vier om maar wat te zeggen..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Prima, een serie is op z'n best als er een memorabel einde aan zit. Dat hebben ze bereikt,dus sla het op en kijk het misschien ooit weer eens opnieuw.

0

Aanbevolen voor jou