'Geen plannen voor Final Fantasy 7 Remake op andere systemen'

'Geen plannen voor Final Fantasy 7 Remake op andere systemen'

Square Enix laat weten dat het niet van plan is om Final Fantasy 7 Remake op andere systemen buiten de PlayStation 4 uit te brengen.

Een paar dagen geleden maakte Xbox Duitsland per ongeluk een post op social media waarin stond dat Final Fantasy 7 Remake volgend jaar op Xbox One verscheen. Het bleek om een fout te gaan, en een van de teamleden verontschuldigde zich er voor.

Square Enix besloot de status van het spel aan IGN te verduidelijken: "Zoals we eerder al hebben aangekondigd, komt Final Fantasy 7 Remake op 3 maart 2020 op PlayStation 4 uit. We hebben geen plannen om het spel op andere systemen uit te brengen." De game is vooralsnog dus exclusief voor PlayStation 4 in de maak, al is nooit gezegd dat dit voor altijd zo blijft.

Final Fantasy 7 Remake

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deja Vu. Waar doet me dit nu aan denken... O ja, Final Fantasy 15.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola bron? want SE zegt zelf dus dat er geen plannen voor zijn. Dat wil niet zeggen dat t niet gebeurd, maar jij bent er wel heel zeker van dat t WEL gebeurd. Overigens kwam ff15 wel uit op de xone dus waarom je reageerd zoals je doet op gimbal snap ik niet helemaal.

0
test

Dan wacht ik wel weer tot het afgeprijst voor de Xbox uitkomt. Geduld is een schone zaak!

0

Aanbevolen voor jou