'Geen plannen om glitch in Mario Kart 7 op te lossen' | Gamer.nl

'Geen plannen om glitch in Mario Kart 7 op te lossen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is in Maka Wuhu mogelijk om op een bepaald punt op het circuit van de baan af te rijden, de speler wordt dan te ver weer terug op de baan gezet. Op deze manier is het mogelijk om een derde van het circuit af te snijden. Deze fout in het circuit wordt onder andere misbruikt in de online multiplayermodus.

Toen YouTube-gebruiker Super Shadow Hero E3 over de glitch mailde met Nintendo, kreeg hij naar eigen zeggen van woordvoerder Buddy Roemer te horen dat er geen plannen zijn om iets aan de problemen te doen: "Er zijn geen plannen om de game te voorzien van een update om deze kortere weg te verwijderen, aangezien dit een oneerlijk voordeel zou geven aan de gebruikers van de originele versie van de game."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou