Nieuws
7th Dragon 3

'Geen plannen om 7th Dragon III in Europa uit te geven'

Sega onderzoekt mogelijkheden Europese release

Geschreven door Alicia Tai op

Sega heeft momenteel geen plannen om 7th Dragon III Code: VFO uit te geven in Europa. Dat vertelt Dan Sheridan, community manager van Sega Europe, in een video-update.

7th Dragon III Code: VFO werd in maart aangekondigd voor een release in de Verenigde Staten, maar een Europese aankondiging bleef uit. In een Community Update reageert Sheridan op de vraag of Sega ook een Europese release in de planning heeft.

"Momenteel zijn er geen plannen om 7th Dragon naar Europa te brengen, hoewel we weten dat alle Europese Sega-fans graag een release zouden zien. We kunnen momenteel niets bevestigen, maar we kijken of er een mogelijkheid is om het te realiseren", vertelt Sheridan.

In 7th Dragon III Code: VFO kunnen spelers een eigen personage samenstellen waarmee ze op draken jagen in verschillende kerkers uit drie verschillende tijdsperioden: het mythische koninkrijk Atlantis, futuristische metropool Eden en het hedendaagse Tokio.

Bron: Sega

Dit artikel delen:

Lees meer

Uncharted 4 verkoopt 2,7 miljoen exemplaren in eerste week Nieuwe Digimon-serie gaat over smartphone-applicaties
1

Reacties op: 'Geen plannen om 7th Dragon III in Europa uit te geven'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Sander999

    • 23 mei 2016 16:55
    Dit is dus allemaal de schuld van die stinklanden die de game perse gelokaliseerd willen hebben. Breng de game zonder lokalisatie uit voor de mensen die wèl gewoon Engels kunnen lezen…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.