Geen pixels, wel blokken op LEGO Batman-screenshots | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na Luke Skywalker en Indiana Jones is het nu de beurt aan onze gevleugelde nachtridder Batman om zijn opwachting in de LEGO-videogames te maken. Samen met zijn kompaan Robin en enkele tientallen hulpjes en slechteriken brengen ze Gotham City tot leven, in LEGO welteverstaan.

LEGO Batman The Videogame biedt bijna de complete Batman-wereld aan. Bekende en minder bekende, Batman-personages zullen allen speelbaar zijn. Denk hierbij aan Mr. Freeze, Scarecrow, Penguin, The Joker, The Riddler en Poison Ivy, maar ook The Harlequin en Bane. Opvallend detail is de mogelijkheid om daadwerkelijk stukken verhaallijn met deze slechteriken te spelen. Elke mi ie die je met Batman en Robin speelt, zal namelijk een keerzijde kennen die je vervolgens kunt spelen met een van de wat meer donkere figuren uit Gotham City.

De game zal tien oktober in de schappen liggen, maar verwacht zéér binnenkort een review op Gamer.nl. Ondertu en plaatsen we nog wat nieuwe screenshots om het wachten wat dragelijker te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou