Er bleken geruchten te zijn dat Oni ook zou uitkomen voor de Xbox. Jeff Smith zorgt voor opheldering hierover en zegt dat er geen plannen zijn om Oni naar de Xbox te porten.

Wat hij nog meer verteld, is dat Oni voor de PC, al gold is gegaan en dat de Mac en PS2 versies op het punt staan om verguld te worden Reports began to circulate earlier today that Oni, Bungie's new anime-inspired action title, would be heading to Xbox. But Jeff Smith, Gathering of Developer's director of public relations, flatly denied that the game would appear on Microsoft's new console. The game has already gone gold for the PC, and the Macintosh and PlayStation2 versions will be completed very soon. However when asked if the game would appear on the Xbox, Smith told Daily Radar that "there are no plans to bring Oni to the Xbox at this time."

Laat die Oni maar komen, ik ben zeer benieuwd!

Overigens is het toch wel een curieuze stap van Bungie om Oni wel voor de PS2 te releasen en niet voor hun ,,homemachine'' de Xbox. Als Oni een groot success wordt, dan zal de kans toch groot zijn dat ze hem alsnog porten naar de Xbox.