[geen nieuws]Ontwikkelaar Sucker Punch legt de lat hoog voor InFamous 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het genre waarin we ons bevinden, derdepersoon actiespellen, is het 'Game of the year'-gebied. Met titels als Uncharted 2, A a in's Creed en God of War heb je heel goede titels waarmee je op ieder aspect zult moeten concurreren," aldus Zimmerman.

Zimmerman liet verder weten dat Sucker Punch het bij het tweede deel van InFamous wat betreft het verhaal en de personages een stuk beter voor elkaar heeft en dat ze daarom van plan zijn "een gooi te doen naar [de titel 'Game of the year']."

InFamous 2 werd vorige maand door Sony bevestigd. In InFamous 2 krijgen spelers wederom de controle over Cole, die zijn haar heeft laten groeien en zichzelf een hipper uiterlijk heeft aangemeten. Bovenop de elektrische krachten van het eerste deel draagt Cole deze keer een wapen bij zich, dat hij ook een elektrische lading mee kan geven. Uit een vrijgegeven trailer bleek verder de aanwezigheid van ijskrachten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou