[geen nieuws]Nieuwe game van Bungie waarschijnlijk een actie-RPG | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Over de nieuwe game die Bungie bij Activision gaat maken is nog weinig bekend, behalve dat het een 'actie' titel gaat worden. Zo is Bungie op zoek naar een 'writing lead' die goed is in gecompliceerde verhaallijnen met intrige ontwikkelen. Verder zoekt Bungie nog een 'Player Investment Designer', deze moet ervoor zorgen dat spelers zich kunnen begeven in een wereld waar hun acties invloed uitoefenen op de omgeving. Verder zorgt hij voor lange termijn doelen en dat spelers genoeg tijd investeren in hun personage en de wereld.

Eerder berichte community manager van Bungie, Brian Jarrard nog dat het spel niet getoond wordt op de E3 van dit jaar. Wat de titel is van het nieuwe spel en of het ook daadwerkelijk een actie-rpg wordt, daar gaat Bungie niet op in. Bungie is op het moment bezig met de Halo: Reach bèta, er zijn op het moment nog problemen met de servers en de connectie tot de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou