[GEEN NIEUWS] Burgermeester worden mogelijk in Animal Crossing 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De preview laat zien dat spelers als burgermeester de verantwoordelijkheid krijgen over de aankleding van het gehele dorp. Dit kan door bankjes en straatlampen toe te voegen, om de inwoners gelukkiger te maken. Aangezien burgermeester spelen een "zware taak" is, hebben spelers de beschikking over een persoonlijk a istent die aangeeft welke delen van het dorp meer werk nodig hebben.

Naast deze toevoeging is het ook mogelijk voor spelers om hun huis en kleding aan te pa en naar eigen smaak. Het dorp in het geheel is een stuk groter dan in de vorige games en bevat meerdere delen, inclusief het Model Homes-gedeelte, waar via StreetPa huizen van andere spelers kunnen worden toegevoegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou