Geen multiplayer voor zestig spelers in Resistance 3 | Gamer.nl

Geen multiplayer voor zestig spelers in Resistance 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De aanpak bij Resistance 3 komt neer op het stroomlijnen van de dingen die populair waren binnen de multiplayer van Resistance 1 en 2. Uiteraard is het wapengebruik een belangrijke factor, maar ook de vooruitgang die spelers meemaken tijdens multiplayerse ies, wat deze keer een stuk strakker geregeld is. Zij zullen hiervoor tijdens het spelen al gelijk beloond worden."

De maps van de multiplayer zullen in de singleplayer van het spel al kort via radiouitzendingen genoemd worden, waar men spreekt over grote gevechten over de hele wereld. Eerder kwam uit het artikel van Game Informer over Resistance 3 al naar voren dat Joe Capelli het nieuwe hoofdpersonage wordt van het spel en dat er een coöperatieve modus voor twee spelers in zit.

Niet het einde

Ook wist het tijdschrift te melden dat het derde deel niet het einde hoeft te betekenen voor de serie. "Ik denk het niet. Ik denk dat Resistance 3 een verhaal is binnen het Resistance-universum wat we nog uit kunnen bouwen. Deuren worden gesloten, maar zeker niet dichtgesmeten", zo liet Ted Price van ontwikkelaar Insomniac weten aan Game Informer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou