Geen multiplayer in Silent Hill: Downpour | Gamer.nl

Geen multiplayer in Silent Hill: Downpour | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een eerder interview met de art director van Downpour, Radek Marek, leek er nog gehint te worden naar een eventuele toekomstige multiplayertoevoeging. Shatsky wijst er echter op dat deze informatie onjuist is: "De Italiaanse interviewer heeft Radeks uitspraken of geheel buiten context geplaatst of fout vertaald."

"Zoals we (veel) eerder hebben bekendgemaakt was er ooit een moment tijdens de ontwikkeling dat we aan een onafhankelijke multiplayer dachten. Dit idee hebben we echter snel geschrapt toen we erachter kwamen hoeveel tijd en mankracht het zou kosten om dit om te zetten; het zou ten koste van de singleplayerervaring gaan", legt Shatsky verder uit.

Silen Hill: Downpour

In Silent Hill: Downpour, het achtste deel in de Silent Hill-serie, is Murphy Pendleton de enige overlevende wanneer een bus met gevangenen verongelukt. Hij moet zien te ontsnappen uit het mystieke stadje Silent Hill dat vol zit met enge creaturen. Murphy’s enige bewapening is wat hij in de omgeving vindt, zoals fle en en stoelen, waardoor vluchten vaak een betere optie is dan te vechten. Het spel wordt voor het vierde kwartaal van dit jaar op PlayStation 3 en Xbox 360 verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou