Geen mods voor Diablo III, internetverbinding vereist | Gamer.nl

Geen mods voor Diablo III, internetverbinding vereist | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Blizzard geeft aan dat het geen modificaties aan het spel toestaat vanwege "gameplay- en veiligheidsredenen". Dat spelers continu verbonden met het internet moeten zijn, is om te voorkomen dat ze offline val pelen en hun personage versneld beter laten worden, om deze vervolgens mee te nemen naar de online spelwereld. 

"Om dat tegen te gaan zou iedereen weer opnieuw met zijn personage moeten beginnen [zodra zij online gaan spelen], want anders zouden we nooit kunnen controleren of er cheats gebruikt zijn", aldus Blizzard. Ook piraterij wordt genoemd als reden voor de besli ing. In dezelfde aankondiging maakte de ontwikkelaar bekend dat er een veilingsysteem in Diablo III komt, waarmee spelers in-game items kunnen kopen met echt geld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou