Geen lone wolf te zien op nieuwe Mechassault 2 screens | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Een van de eerste Xbox Live games was MechA ault, zoals de naam al zegt een Mechgame waar je niet zo heel verra end in een Mech ASSault moet kicken. De game verkocht vrij goed en daarom is het niet gek dat Microsoft met een deel 2 komt. MechA ault 2: Lone Wolf komt met zogezegd fri e en nieuwe gameplay voor de veteranen en de nieuwkomers. In dit deel is het mogelijk om te voet, in de lucht en in grote Mechs te vechten. Je bent dus niet meer gelimiteerd tot je machine.

Tevens heeft Microsoft Game Studios de naam veranderd naar MechA ault 2: Lone Wolf om zo te laten zien dat de game een aangepaste en vernieuwde singleplayer heeft en dat het meer gaat om jou dan om de machine waar je in zit. Alles uit het eerste deel zit er nog in, maar verwacht nu een verbeterde singeplayer met onder andere een betere storyline, nieuwe voertuigen en NPC interactie.

“MechA ault 2 is about you, the player -- not the machine," said TJ Wagner, producer of MechA ault 2. "You're the lone surviving MechWarrior from the Wolf's Dragoons fighting to hold back the tide of chaos."Meer screenies kun je hier vinden. Voor de mechfans is het nog wel even wachten geblazen. Vanaf medio januari 2005 kun je in je Mech stappen om de eenzame wolf te spelen in MechA ault 2.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou