'Geen harde schijf in Wii 2' | Gamer.nl

'Geen harde schijf in Wii 2' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wel zou het apparaat acht gigabyte aan ingebouwd flashgeheugen hebben. Hoewel dat zestien keer zoveel is als in de Wii, zou Project Café hiermee aanzienlijk minder opslagcapaciteit hebben dan de PlayStation 3 en Xbox 360. Wellicht kunnen gebruikers echter hun eigen flashgeheugen toevoegen, inmiddels zijn er reeds flashkaarten beschikbaar van 128 gigabyte.

Als acht gigabyte echter het maximum is, dan is het onwaarschijnlijk dat het mogelijk is om volledige games te downloaden op het apparaat. Aangezien een game voor Project Café naar verwachting ongeveer net zo groot wordt als een Xbox 360-game, kan de omvang van een spel oplopen tot 4 gigabyte of meer. Ook het downloaden van HD-films, die eveneens meerdere gigabytes groot zijn, lijkt geen optie als de maximale opslagruimte van Project Café acht gigabyte is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou