Geen handleidingen meer voor EA Sports | Gamer.nl

Geen handleidingen meer voor EA Sports | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Fight Night: Champion, dat begin deze maand is uitgekomen, is het eerste spel van EA Sports waarbij geen geprinte versie van een handleiding geleverd wordt. Semsey legt wel uit dat de handleidingen niet geheel verdwijnen; spelers krijgen de mogelijkheid om een digitale versie van de handleiding door te bladeren in de games zelf. De laatste EA Sports-titel die nog wel een handleiding heeft, is NBA Jam.

Ubisoft

Vorig jaar maakte Ubisoft ook bekend dat zijn PlayStation 3- en Xbox 360-spellen geen geprinte, maar digitale handleidingen zullen bevatten. Daarnaast is de uitgever in zee gegaan met het bedrijf Technimark Inc. om een volledig recyclebaar DVD-hoes te ontwikkelen om gameproductie milieuvriendelijker te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou