Geen Frontlines: Fuel of War op de PlayStation 3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De kogel is nu defintief door de kerk: er zal geen Frontlines: Fuel of War uitkomen op de PlayStation 3. Hoewel er enkele dagen terug nog geruchten waren dat dit wel het geval zou zijn en dat het spel slechts vertraagd was voor de PS3, heeft THQ nu definitief laten weten dat het programmeren op de Unreal Engine 3 engine te lastig is. Frontlines: Fuel of War zal wel worden uitgebracht op de Xbox 360 en PC.

Niet alleen Frontlines voor de PS3 is geannuleerd, ook de PlayStation 2 versie van Destroy all Humans: Big Willy Unleashed zal het daglicht niet zien.

Naast het cancellen van bovenstaande games is ook de ontwikkelstudio Concrete Games Studio gesloten en heeft THQ besloten de franchises van Juiced en Stuntman achter zich te laten.

Reden voor deze grondige wijzigingen is tegenvallende verkoop van de titels en franchises. Andere titels zoals WWE Smackdown vs Raw en MX vs ATV Untamed daarentegen doen het perfect (in de Verenigde Staten). Brian Farrell, directeur van THQ, laat weten dat sommige resultaten onacceptabel zijn en dat het nodig is om de koers van THQ opnieuw te herzien en de juiste keuzes te maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou