Vergeet de rest van het nieuws, EA heeft de scoop voor vandaag te pakken. EA topman John Riccitiello heeft namelijk in een interview met MTV toegezegd nooit meer 'crappy' licentiegames te maken. Hulde voor EA!

De CEO van EA geeft zelf aan dat het in de gamebusiness vooral draait om kwaliteit en dat het bij licentiegames juist aan kwaliteit ontbreekt. "Voor elke slecht uitgevoerde licentiegame neemt EA in feite een stap terug in zijn ontwikkeling", aldus Riccitiello. "Als we kijken naar onze E3 demo stand en games zoals BoomBlox, Mirror's Edge, Rage, Sims 3, Left 4 Dead en Spore voorbij zien komen dan kunnen we wel stellen dat EA een top line-up heeft. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om."

Wijze woorden en hopelijk berustend op de waarheid, zodat we in toekomst alleen nog maar triple A titels van EA mogen verwachten. Het zal lastig worden voor de uitgever, en Riccitiello in bijzonder, om zijn belofte te houden, maar met bovengenoemde titels zit het voor de komende maanden in ieder geval goed.