Geen Call of Duty XP dit jaar, wel verrassingen op GamesCom | Gamer.nl

Geen Call of Duty XP dit jaar, wel verrassingen op GamesCom | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De conventie vind dit jaar niet plaats omdat Activision "zijn fans elk jaar wil verra en en verheugen". De uitgever komt met "nieuwe ervaringen voor fans over de hele wereld" tijdens de GamesCom in het Duitse Keulen, gehouden van 15 tot en met 19 augustus. Het is volgens de woordvoerder goed mogelijk dat de conventie in de toekomst weer een keer plaatsvindt.

De conventie werd vorig jaar voor het eerst gehouden in Los Angeles en gaf ontwikkelaars Infinity Ward en Sledgehammer de gelegenheid om hun nieuwe game, indertijd Modern Warfare 3, te laten zien aan fans. Daarnaast werd een toernooi gehouden waarmee een miljoen dollar gewonnen kon worden, waren er live optredens, multiplayerwedstrijden, paintball en een levensgrote replica van Burger Town uit Modern Warfare 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou